Online Pubquiz & Levenslied vanuit Bar Josefien


De online Pubquiz vanuit Bar Josefien: een avondje vol vertier

Op vrijdag 24 april zullen wij in samenwerking met Café Joost en Bar Josefien een heuse online pubquiz organiseren! Denk aan de leukste vragen, de slechtste muziek en zeer twijfelachtige filmpjes. Door deel te nemen (en een fooi te geven) steunen jullie ons om de crisis door te komen.

Belangrijkste informatie
De livestream start om 20:00. De quiz begint om 20:30. Zorg dat je ruim voor half 9 bent “ingebeld” want de ervaring leert dat het altijd even zoeken is met Youtube en Google Forms.

Rond half 11 zal de quiz eindigen.

De livestream zal te vinden zijn op dit YouTube Kanaal

Directe link naar livestream: https://www.youtube.com/watch?v=Xqhy6PCrw88

DIRECTE LINK NAAR LIVESTREAM: Volgt Vrijdag om 20:00… UPDATE: Wij zijn druk bezig met de techniek… hang on!

Om te kunnen antwoorden maken we gebruik van Google Forms.

Voor vragen 1 tm 36, ga je naar dit Google Form (pas om 20u open)
Voor vragen 37 tm 69, ga je naar dit Google Form (pas om 20u open)

Gebruik 1 antwoordformulier per team per ronde. Als er meerdere formulieren worden ontvangen dan wordt de laagste score gehanteerd. Het is ook handig om voor beide formulieren dezelfde teamnaam te gebruiken..

Deelname kost niks. Vind je de quiz of het café of allebei leuk? Geef dan een fooi via: https://www.pubquizwittegijt.nl/geef

Voorbereiding
Zet bier koud.
Betaal je internetprovider.
Ga ruim voor 20:00 naar ons YouTube Kanaal
Ga ook naar de eerste van de twee Google Form
Zorg eventueel voor ingebelde teamgenootjes middels Houseparty, Zoom, Whatsapp, Teams..

Tip: Het is handig om 1 laptop/tablet te gebruiken voor het bekijken van de stream en 1 apparaat voor het invullen van de antwoorden.

Ligt onze site of youtube-stream eruit? Kijk dan op onze facebook pagina (en like hem voor hints over de volgende quizen).

Opbouw van de online pubquiz
De quiz bestaat uit groepen van 6 vragen die bij elkaar horen cq een bepaald thema hebben. Dit thema is geheim en kan je zo maar helpen om antwoorden op vragen te vinden.

Hoofdprijs!
De hoofdprijs is heul veul Flügel! En, het winnende en verliezende team mogen een thema-ronde aandragen voor de volgende quiz. Als er meerdere teams hetzelfde aantal punten hebben wordt de prijs verdeeld.

Dit is ook gelijk de reden dat wij jullie e-mailadres willen ontvangen: wij gebruiken dit om in contact te komen voor als jullie gewonnen (of verloren) hebben. Het e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt.

Leuke quiz? Leuk cafe? Geef een fooi!
Natuurlijk hebben Cafe Joost, Bar Josefien en Pubquiz Witte Gij’t keihard gewerkt om deze quiz mogelijk te maken. Iets wat helaas online moest gebeuren in verband met Corona. Wil je ons bedanken of wil je ons verder helpen na de crisis? Geef ons dan een fooi of donatie via https://www.pubquizwittegijt.nl/geef (de hoogte van je fooi heeft geen invloed op de eindstand ;)).

Play fair
We kunnen niet controleren of teams valsspelen, maar dat hoeft ook niet nodig te zijn toch? Een hele avond antwoorden invullen met Google lijkt ons niet de leukste bezigheid… (en bij vermoedens van “spieken” kunnen we je snel genoeg diskwalificeren).

Omdat de mogelijkheid op spieken zeer aanwezig is bij een online quiz, wordt – in eerste instantie op basis van de eindstand – door de organisatie bepaald wie de hoofdprijs prijs gewonnen heeft.

Uitslag
Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal de uitslag op vrijdagavond of zaterdag bekend worden gemaakt via deze site en de Facebook accounts van Joost, Josefien en Witte Gij’t.

Volgende quiz: 24 april 20:00
De volgende quiz gestreamed vanuit Josefien vindt plaats op 24 april om 20:00. Like onze Facebook-pagina of deze site om up2date te zijn.

Wil je ons nog vaker zien? Of inhuren?
Kijk dan hier voor de komende quizen of kijk hier om ons in te huren voor (online) pubquizen voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiefeestjes en borrels. Wij maken onze quizen geheel op maat voor het publiek! Dus verwacht foto’s van uit de hand gelopen teamuitjes of juist vragen over jouw bedrijfstak of hobbies.

Uitslag 10-4-2020

Uitslag pubquiz 24 april