Pubquiz Utrecht


De pubquiz Utrecht van Witte Gij’t

Een pubquiz van Witte Gij’t staat garant voor (2) urenlang plezier (korter of langer mag ook). In 2016 zijn wij begonnen met het organiseren van een enkele pubquiz in Utrecht, waarna we uitgebreid zijn naar veel meer kroegen en ook in te huren zijn voor privé-pubquizzen! Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden voor privé-quizzen op maat en komen we graag ook uw feest, borrel, teamuitje of vrijgezellendag compleet maken met een pubquiz!

Als ik boven op de dom sta

Onzin en alledaagse kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Welk land heeft geen rechthoekige vlag? Drinkt een vis water? Maar ook: wie zong “als ik bovenop de Dom sta” of wat is de kleur van Barbamama? Met andere woorden: het kan alle kanten op. En met name de kant die jij wil! Wil jij een pubquiz met alleen maar vragen over handdoeken, jullie middelbare school of bedrijf en bijnamen over die ene collega/teamgenoot? Kan. Doen we. Je zult versteld staan.

En als ik niet boven op de dom sta (doen we hem online)

Dan doen wij de quiz online. Kan ook. Het enige wat je nodig hebt is de mogelijkheid om Youtube te kijken. Moet lukken toch?

 Wij doen niet moeilijk

Bij de Pubquiz Utrecht van Witte Gij’t doen we niet moeilijk. Op maandag ochtend een pubquiz? Kan. Een pubquiz in Utrecht (maar ook in andere plekken, zoals je ziet, we doen niet moeilijk) in het Limburgs of in Steenkolen Engels? Det is possible. Alleen maar vragen over de moeder van de jarige? Kan ook (maar we willen wel eerst foto’s zien ;)). Mail/bel ons en wij maken een mooie, op maat gesneden, quiz. Op maat voor locatie, tijd en publiek. Maar ik wil alleen maar vragen over de raakvlakken tussen accountancy en het schone vak van putjesschepper! Kan ook. Wij bellen je op en nemen desgewenst de quiz een keer met je door.

En zijn niet duur voor een pubquiz in Utrecht

We doen dit voor onze lol. Maar om onze tijd toch nog een beetje te verantwoorden tegenover het thuisfront, vragen wij 350 euro voor een mooie quiz met twee fantastische presentatoren. Daarvoor krijg je twee keer een uur pubquiz. Inclusief presentatoren (let op: je mag ze niet houden), muziekinstallatie, antwoordformulieren, pennen en gratis bier voor de presentatoren ;).

Maar geven wel special effects!

Als we vragen of een aardbei blijft drijven, of haren van vrouwen of mannen sneller branden, of een mentos fontein groter is van coca cola zero of redbull: wij testen het ter plekke uit om antwoord te geven op de vraag. Altijd leuker dan alleen maar antwoorden op te blèren. Én we hebben een box met lichtjes!

Hedde d’r al zin in?

Bel of mail ons en de leukste pubquiz van Utrecht komt naar je toe. Of kom naar ons. We staan iedere maand bij Drink en Eetlokaal De Straatweg! Ben je nou gewoon benieuwd of we op een bepaald moment kunnen en wat het kost? Kijk dan snel op deze pagina.

Hoe ziet dat er dan uit?

Nou vooruit, we hebben wel wat plaatjes gemaakt van onze quizzen in het verleden. Kijk hieronder voor een kleine sfeerimpressie.

Pubquiz bij Gist Pubquiz bij Kloek Werkspoorcafé de Leckere Aandachtige deelnemers bij pubquiz Werkspoorcafé de Leckere op het terras! Winnaars pubquiz

Pubquiz geven in of buiten Utrecht?

We hebben ondertussen al vele plekken in het land aangedaan voor een pubquiz op maat, van verjaardagen tot bedrijfsfeesten. Wil je een pubquiz door ons laten organiseren in Utrecht? Dat moet meestal wel mogelijk zijn! Voor aanvragen buiten Utrecht moeten we kijken naar de mogelijkheden,  als het in onze agenda past zullen we zeker willen meedenken aan een oplossing!