Standaard duurt een quiz 1/1,5 uur. Dit is voor de meeste gelegenheden voldoende. Korter mag, langer ook (maar niet langer dan 2 uur) → schat hierbij zelf in hoe groot de aandachtsspanne is van de deelnemers 😉
Voor de kosten maakt ons het aantal deelnemers niet uit, dit is meer om ons een gevoel te geven van de quiz.
Een team bestaat meestal uit 4 of max 5 mensen. Als jullie de teams zelf indelen en de indeling een paar werkdagen van te voren aanleveren, kunnen wij deze meenemen in onze presentatie.
Naam, adres, contactgegevens. Mocht je nog geen lokatie hebben, geef dat dan ook aan. We hebben een aantal vaste adressen waar we mee samen werken (Utrecht Stad)
de geluidsinstallatie moet een “jack” of “tulp” aansluiting hebben. Is de locatie Joost/Josefien/Moos? Dan hoef je hier niets in te vullen en is de techniek geregeld. Heeft de locatie geen audio/video mogelijkheden? Dan kunnen wij die verzorgen. Eenmalige extra kosten 50€.
De beamer / het scherm moet een hdmi of displayport aansluiting hebben. Is de locatie Joost/Josefien/Moos? Dan hoef je hier niets in te vullen en is de techniek geregeld. Eventueel kunnen wij ook een beamer regelen. Echter hebben wij geen scherm dus dan moet er een witte muur/scherm aanwezig zijn. Meerprijs: 50 euro (in totaal voor audio/video).
Voor dit bedrag krijg je een volledig op maat gemaakte pubquiz, inclusief presentator (let op: je mag hem niet houden), veel audio/ videofragmenten en veel humor cq weinig kennis ;).
Voor quizen buiten de stad Utrecht rekenen wij 1 euro reiskosten per kilometer vanaf Domplein (en we rijden ook terug a 1 euro de kilometer). Bijv: de quiz is in Zaltbommel. Dan zijn de reiskosten 44 km x 1 euro x 2 (heen en terug) = 88 euro.
Laat zien dat je de pubquizkoning bent en neem deze mok mee naar kantoor/werk/jouw team zodat iedereen drinken voor jou kan halen. Want jij bent een winnaar. Voor een meerprijs van 50 euro heb je gelijk de hoofdprijs van de avond geregeld voor het hele winnende team!
Leg ook uit wat de overeenkomst is tussen de mensen (we komen allemaal uit.. we hebben allemaal … functie… bedrijfstak.. etc (dit zijn zaken waar wij onze vragen op toespitsen… grotendeels mannen/vrouwen/leeftijd/achtergrond; hoe meer informatie wij krijgen, hoe specifieker de vragen).
Het hoeft niet exact berekend te zijn, maar een inschatting / richtlijn is handig.
Het hoeft niet exact berekend te zijn, maar een inschatting / richtlijn is handig.
Nederlands, (Louis van Gaal-steenkolen)-Engels, Tilburgs en Limburgs zijn allemaal mogelijk.
Mag wel, hoeft niet. Vragen over specifieke collega’s of vrienden doen het altijd goed
Stel je voor, een team kijkt af, gebruikt zijn telefoon of speelt op een andere manier vals. Wat moet er dan voor straf gelden? Meest gebruikt zijn: het team moet een liedje zingen of het team moet een biertje “adten”. Maar je kan ze ook door een hoepel laten springen, de hele tijd met twee vingers achter hun hoofd laten spelen, etc etc

Alle rechten voorbehouden