Intakeformulier Real-life Quiz


Standaard duurt een quiz 1/1,5 uur. Dit is voor de meeste gelegenheden voldoende. Korter mag, langer ook (maar niet langer dan 2,5 uur) → schat hierbij zelf in hoe groot de aandachtsspanne is van de deelnemers 😉
Voor de kosten maakt ons het aantal deelnemers niet uit, dit is meer om ons een gevoel te geven van de quiz.
Een team bestaat meestal uit 2-6 mensen. Als jullie de teams zelf indelen en de indeling een 3-tal werkdagen van te voren aanleveren, kunnen wij deze meenemen in onze presentatie.
Naam, adres, contactgegevens. Mocht je nog geen lokatie hebben, geef dat dan ook aan. We hebben een aantal vaste adressen waar we mee samen werken (Utrecht Stad)
de geluidsinstallatie moet een “jack” of “tulp” aansluiting hebben
De beamer / het scherm moet een hdmi of displayport aansluiting hebben. Eventueel kunnen wij ook een beamer regelen. Echter hebben wij geen scherm dus dan moet er een witte muur/scherm aanwezig zijn. Meerprijs: 50 euro.
Voor dit bedrag krijg je een volledig op maat gemaakte pubquiz, inclusief presentator (let op: je mag hem niet houden), veel audio/ videofragmenten en veel humor cq weinig kennis ;).
Voor quizen buiten de stad Utrecht rekenen wij 1 euro reiskosten per kilometer vanaf Domplein (en we rijden ook terug a 1 euro de kilometer). Bijv: de quiz is in Zaltbommel. Dan zijn de reiskosten 44 km x 1 euro x 2 (heen en terug) = 88 euro.
Leg ook uit wat de overeenkomst is tussen de mensen (we komen allemaal uit.. we hebben allemaal … functie… bedrijfstak.. etc (dit zijn zaken waar wij onze vragen op toespitsen… grotendeels mannen/vrouwen/leeftijd/achtergrond; hoe meer informatie wij krijgen, hoe specifieker de vragen).
Nederlands, (Louis van Gaal-steenkolen)-Engels, Tilburgs en Limburgs zijn allemaal mogelijk.
Mag wel, hoeft niet. Vragen over specifieke collega’s of vrienden doen het altijd goed