Over ons

Blijft een aardbei drijven?

En dat is ook het mooie aan onze quiz: iedereen kan winnen. Van de simpelste zaken (maar toch best moeilijk; blijft een aardbei drijven?) tot de steden die hoofdstad zijn geweest van Nederland (heeft echt niks met Utrecht te maken).

High Quality​

Create user stories and issues, plan sprints, and distribute useful tasks across your best software team.

Krijg je van drinken dorst?

Witte Gij’t is Brabants voor “Weet jij het?” en is de kern van onze pubquiz: kennisvragen met veel humor*. Drinken vissen water, drinken koeien melk, krijg je van drinken dorst? Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben er wel een vraag over.

* Onze pubquizzen kunnen in het Brabants, maar ook in het Limburgs, Engels, Duits en soms ook in het Nederlands gehouden worden.

High Quality​

Create user stories and issues, plan sprints, and distribute useful tasks across your best software team.

We nemen gewoon de aardbei mee..

Wij willen er een mooie middag of avond van maken en dat doen wij door niet alleen vragen te stellen maar deze ook te verrijken met muziek en filmfragmenten of testen in het cafe zelf; we nemen de aardbei mee en laten zien of hij blijft drijven (vaak weten we het zelf ook niet).

High Quality​

Create user stories and issues, plan sprints, and distribute useful tasks across your best software team.

Vraagtekens

We vinden het keigaaf om de vragen te verzinnen en doen het voor onze hobby. Onze quizzen zijn dus niet heel duur (350 euro) maar wel gevuld met leuke vragen en veel humor. We halen er al veel plezier uit om al de vraagtekens te zien boven de hoofden van iedereen, of, onder het genot van een biertje, de vragen te verzinnen.

Als bedrijfsuitje, feestje of..

Om het nog wat gemakkelijker te maken: wij hebben een maandelijkse quiz in MOOS Utrecht. Daar ben je altijd welkom. Maar wij kunnen ook langs komen op jouw bedrijfsuitje, afdelingsuitje, overwinningsfeestje, vrijgezellen dag, uitbrakdag, clubweekend, begrafenis, etc. Wij hebben onze eigen installatie dus wij zouden zelfs op het strand, in het bos of op de Wallen (dan krijg je korting ;)) een quiz kunnen organiseren.

Vierkante bierdopjes

Daarnaast, als jij aangeeft graag vragen te krijgen over vierkante bierdopjes, de haagse hotelschool, Arnhem of de cupmaat van een gemiddeld konijn: wij gaan er mee aan de slag en laten je versteld staan. Met andere woorden: je kan zelf wat onderwerpen aandragen waar jij graag vragen over krijgt. Ook bellen we je van te voren altijd even op om te peilen wat de doelgroep is. Het zou toch raar zijn als we alleen vragen stellen over Charly Lownoise en Mental Theo terwijl jullie helemaal niet van Zen-meditatie houden.

Net zoals bij de Sligro

Net zoals bij Sligro krijg je bij ons korting als je een bedrijf bent, namelijk door de BTW terug te vragen. Schijnt handig te zijn als accountants ons in willen huren.

Vanaf 1 januari werken wij niet meer zoals bij de Sligro. We maken namelijk gebruik van de kleine ondernemersregeling waardoor wij geen BTW in rekening hoeven te brengen. Dit houdt in dat een quiz gewoon 350 euro kost, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Het is wit...

Het is wit en staat in de kroeg? Pubquiz Witte Gij’t!

Bel of mail ons en wij regelen het!

Mocht je vragen hebben, kijk op onze Contactpagina

 


Alle rechten voorbehouden