De quiz zal ongeveer een kwartier/half uur na dit tijdstip beginnen. Deze eerste 15/30 minuten gebruiken wij om er voor te zorgen dat alle deelnemers ingebeld zijn incl beeld en geluid. Als voorbeeld: als je hier aangeeft 15:00, dan beginnen wij met uitleg van de quiz rond 15:00, kijken we of iedereen paraat staat en zal de quiz rond 15:15/15:30 beginnen.
Standaard duurt een online quiz 1 uur. Dit is voor de meeste gelegenheden voldoende. Korter mag, langer ook (maar niet langer dan 2,5 uur) → schat hierbij zelf in hoe groot de aandachtsspanne is van de deelnemers 😉
Voor de kosten maakt ons het aantal deelnemers niet uit, dit is meer om ons een gevoel te geven van de quiz.
Het is geen probleem als jullie geen standaard overleg tool hebben, dan kan elk team zijn eigen overlegtool kiezen.
Dit wordt alleen gebruikt om gedurende de pubquiz direct te kunnen communiceren met de teams → voor het geval vragen onduidelijk zijn of de verbinding bijvoorbeeld wegvalt. Zo ja, dan ontvangen wij die telefoonnummers graag minimaal 1 dag van te voren.
Voor dit bedrag krijg je een volledig op maat gemaakte pubquiz, inclusief presentator (let op: je mag hem niet houden), veel audio/ videofragmenten en veel humor cq weinig kennis ;).
Als wij het regelen is de hoofdprijs altijd een Borrel en Bier-pakket van de Leckere. Bestaande uit 5 Leckere biertjes, 5 glazen, een 300 gram Oudegracht kaas en een heerlijke biologische worst à 30 euro. Inclusief verzendkosten!
Leg ook uit wat de overeenkomst is tussen de mensen (we komen allemaal uit.. we hebben allemaal … functie… bedrijfstak.. etc (dit zijn zaken waar wij onze vragen op toespitsen… grotendeels mannen/vrouwen/leeftijd/achtergrond; hoe meer informatie wij krijgen, hoe specifieker de vragen).
Voors en tegens: Multiple choice heeft als voordeel dat wij de vragen direct kunnen nakijken en dat de uitslag ook vrijwel direct bekend is. Open vragen zijn meestal leuker omdat ze meer vrijheid geven aan de deelnemer om te sparren. De antwoorden op de open vragen worden door de deelnemers zelf nagekeken en de punten worden door Pubquiz Witte Gij’t beoordeeld. Gevolg is dat de uitslag ongeveer 10 tot 15 minuten op zich laat wachten. Dus: Het leukste is open vragen. Het snelste/makkelijkste is multiple choice vragen. Aan u de keuze.
Nederlands, (Louis van Gaal-steenkolen)-Engels, Tilburgs en Limburgs zijn allemaal mogelijk.
Mag wel, hoeft niet. Vragen over specifieke collega’s of vrienden doen het altijd goed

Alle rechten voorbehouden